Naturmaling

Naturmaling
Naturmaling er en klassisk vandbaseret olieemusionsmaling, som har sit forlæg i gamle malingsrecepter og siden 1980´erne er den blevet fremstillet i en mere opdateret version. Malingen minder om en kompositionsfarve, tempera eller en olieforstærket limfarve. Malingen er velegnet til opholdsrum, børneværelse, kontor, stue etc., som er udsat for normalt slid. Malingen er efter gennemhærdning (ca. 3 uger) let vaskbar.

Malingens sammensætning giver en smuk, let stoflig, levende, kalkmat overflade, som gør malingen populær hos både private og professionelle malere, som ønsker en smuk og bæredygtig kvalitetsmaling, som dækker godt og er nem at arbejde med. Ikke mindst fordi pris og kvalitet kan konkurrere med konventionelle malinger, som ikke har de særlige miljø- og indeklimavenlige egenskaber.
 

Malingen er diffusionsåben, så dine vægge kan ”ånde.” Det vil sige fugt kan optages i malingslaget og ved ventilation frigives igen og transporteres ud af rummet. Ligesom eventuel fugt kan slippe fri af underlaget og gå igennem malingen. Det mindsker risikoen for fugtophobninger bag tilsyneladende pæne malingslag med risiko for skimmeldannelse og efterfølgende udvikling af af astma og allergi.
 

Malingen fås i de tre hvide varianter; Hvid, Hvid ekstra, Naturhvid og som grunder. Malingen fås endvidere i rigtig mange farver. Læs mere herom under Naturmaling i farver.
 

Malingen er fuldt deklareret og indeholder ikke BIT, MI (methylisothiazolinone) eller nogle former for VOC. 

Naturmaling Hvid Extra Naturmaling_Hvid
Naturmaling_Natur_hvid Naturmaling_farver
Naturmaling_Grunder

Naturmaling

Der er 142 varer.

Viser 1-24 af 142 element(er)

Aktive filtre

expand_less