Har du set dig lun på en farve eller et tapet, men er i tvivl om den vil fungere på endevæggen i dit østvendte soveværelse?

Måske drømmer du om et farvemæssigt forløb igennem boligen, hvor hvert rum får en farve, men har brug for sparring.

Du er super glad for farver, men har brug for assistance i forhold til toner, nuancer og sammensætning.

Vægge og lofter i dit hjem er som store blanke lærreder, der kan fyldes med farve og fremkalde særlige stemninger, understrege møbler og interiør eller accentuere arkitektoniske elementer i boligen.

Farverne får deres liv fra det lys der falder på dem. Nogle farver gør sig for eksempel bare smukkere i nordvendte rum end i sydvendte. Mens helt andre farver igen virker bedre i eksempelvis et gangområde, hvor der kun er indirekte eller elektrisk lys.

Der kan være mange ting, at tage højde for, når man skal vælge farve og det kan nogen gange være svært at træffe den rigtige beslutning. Derfor tilbyder vi vores professionelle assistance.

Der kan enten aftales en fast pris på projektet, eller vi kan hyres på timebasis.

Pris pr time kr. 600,- inklusiv moms.

Vi tilbyder denne service i København og omegn. Hvis det ligger uden for dette område, tillægges et transport gebyr på kr. 300,- pr. vej.

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os, ved at udfylde nedestående kontaktformular. Skrive gerne kort hvad det drejer sig om. Og vedhæft evt. et billede.

expand_less