Naturmaling i farver

Naturmaling tones udelukkende i hånden med rene, lysægte, ugiftige pigmenter & plantefarver i vores værksted. Farveudvalget er stort og mulighederne mange.

I vores webshop kan du vælge blandt et lille udpluk af vores smukke farver mellem et langt større udvalg, som kan ses i vores butik. Det kan være en sand kunst at vælge den rigtige farve og der er mange forhold, som har betydning for, hvordan farven kommer til at tage sig ud: er rummet fx øst eller nordvendt? Er det en lille stue eller et rummeligt højloftet værelse? Hvordan er lysindfaldet? Skal blot én eller alle vægge have en farve?
 
Naturmaling i farver
 

For at hjælpe dig på vej har vi samlet nogle tips & tricks, som er gode at tage med i overvejelserne inden dit farvevalg. Læs mere om dette inden dit farvevalg under råd og vejledning.
 

Vi bruger vores gode øjne, farveforstand og håndkraft i vores værksted, når vi blander nye farver. Det er fornøjeligt, men tidskrævende arbejde. Ønsker du en specialfarve, som du ikke finder i vores udvalg, tillægger vi derfor et gebyr på kr.100,- uanset hvilken mængde, du skal bruge. Den mindste enhed er dog 2,5 liter. Alle øvrige farver i vores udvalg kan fås fra 1 liter. Vi kan blande stort set alle farver, dog må vi kaste håndklædet i ringen, hvad angår de helt mørke, klare og intense farver. Her må her henvise til de transparente lasurfarver.
 

Når man kigger på farver, er det vigtigt at huske på, at de fremstår anderledes på en skærm end når de ses med det blotte øje. Farverne på hjemmesiden må betragtes som vejledende. Farver skal nemlig helst ses i virkeligheden. Vi anbefaler derfor, at du kigger ned i butikken og ser vores håndmalede farveprøver.
 
OBS! Vi tager ikke tonede malinger retur!
 

Naturmaling_hvide Naturmaling_jord_sand
Naturmaling_grå Naturmaling_blå_lilla
Naturmaling_blågrønne Naturmaling_grønne
Naturmaling_gule Naturmaling_rosa_pink

Naturmaling i farver

Der er 138 varer.

Viser 1-24 af 138 element(er)

Aktive filtre

expand_less