Vores butik og værksted ligger i Vendersgade 5 st. indgang via hjørnet. Her sælger vi vores produkter som naturmaling, linoliemaling, kalkmaling & farvepigmenter. Det tager ca.20 minutter at få blandet en farve, alt efter hvor travlt der er i butikken. Vi holder åbent mandag - tirsdag fra 10-17.30, Onsdag lukket, torsdag - fredag fra 10-17.30 og lørdag fra 10-15, Søndag lukket.

Paint_mix

Tapet
Vi laver de fleste af vores egne produkter ’’in house’’ so to speak. Vi producerer fx selv vores egen linoliemaling samt væg og loft maling (Naturmaling). Vi er født eksperimentale og elsker at have fingrene helt nede substansen. Vi tester hele tiden nye ideer og gamle tekniker, hvilket betyder at vi hele tiden bliver klogere på vores fag. Vi kommer alle sammen fra vidt forskellige baggrundene og med forskellige ekspertiser i vores rygsæk. Fællesnævneren er dog at vi elsker at arbejde med farver, og æstetik.
Shop Valse

Logo Kursuslokaler
I stuetagen har vi udstilling og præsentation af vores produkter, værksted og salg. Underetagen har vi indrettet som kursus lokale, hvor vi afholder kurser af forskellige art. Læs mere herom på decor-atelier.dk
Værksted
Velkommen til
expand_less