Linoliemaling

Decor farver har stor erfaring med linoliemaling og et stort udvalg af farver. Vores katalog indeholder over 200 standard farver.
 
Linoliemaling_farver

Linoliemaling er blevet brugt siden 1600-tallet til effektivt at male og beskytte døre, vinduer og andet træværk. Der er vinduer og porte over hele landet, som stadig er i brug efter mere end hundrede år, fordi de altid er blevet behandlet med linoliemaling

Rivning_af_pigment


Linoliemaling fremstilles af naturlige olier fra pressede hørfrø og tones med knuste eller olierevne mineralske pigmenter. Olien i malingen trænger ind og udvider sig i træværket. Dette giver malingen en uforlignelig bindeevne og overfladen opnår herved stor slidstyrke. Selve farven lægger sig på overfladen, bundet af olien og beskytter imod lysets nedbrydning af træet. Overfladen bevares diffusionsåben, så træet kan afgive fugt. Derfor vil man sjældent se rådskader i linoliemalet træværk. Malingen beskytter, men den kvæler ikke. Linoliemaling er derfor stadig det foretrukne valg for rådgivere og malere, der ønsker et flot resultat, som holder i generationer med et minimum af vedligeholdelse.


Dragørgrøn_Linoliemaling

Det kræver en smule instruktion at male med linoliemalinger. Hos decor farver viser vi dig, hvordan du får det bedste resultat. Vi rådgiver dig også om farvevalg og toner malingen i vores eget værksted. Mod pristillæg blander vi også specialfarver ud fra dine specifikke ønsker.

Linoliemaling_Klassiske_farverLinoliemaling_Hvide_Grå_Sorte
Linoliemaling_Brun_Jord_SandLinoliemaling_Blå_Lilla
Linoliemaling_BlågrønneLinoliemaling_Grønne
Linoliemaling_Gul_rødLinoliemaling_Pink_Rosa

Linoliemaling

Der er 195 varer.

Viser 1-24 af 195 element(er)

Aktive filtre

expand_less