Pure & original

Er man til Kalkmaling med stil og finesse, er Pure & Original et godt valg. Pure & Original fås i tre varianter: Fresco, Marrakesh samt Classico.

Fresco & Marrakesh er effektmalinger, som skifter udtryk afhængigt af, hvor meget man fortynder den, og hvordan man påfører den. Man kan bruge pensel, rulle eller spartel, alt efter temperament. Uanset påføringsmetode vil overfladen komme til at fremstår lettere uens og med et naturligt nuance spil i den valgte kulør. Den egner sig glimrende til fx at udsmykke en enkelt væg i stue, soveværelse eller køkken.
 
Pure & Original farverkort

Fresco og Marrakech indeholder ikke MI eller nogle former for VOC.

Classico er egentlig en konventionel plastmaling tilført kridt, som får overfladen til at fremstå meget mat. Classicoen tørrer helt ensartet op uden changeringer i overfladen og fås i meget mørke farver. Classicoen er for den æstetisk orienterede kunde, som ikke har de store indeklimamæssige overvejelser. Classico er den eneste plastmaling, vi forhandler.
 
Pure & Original fresco

Langt de fleste farver fra Pure & Original blander vi på stedet, men i enkelte tilfælde må forventes levering op til 10 dage. Classico i 10 liters er der altid ekstra leveringstid på.

Classico Pure & originalFresco Pure & OriginalMarrakech Pure & Original

Pure & original

Der er 523 varer.

Viser 1-24 af 523 element(er)

Aktive filtre

expand_less