Hvem er vi, og hvad gør os lidt anderledes, end så mange andre farvehandler.

 

Vi bestræber os på at udvikle og forhandle bæredygtige miljøvenlige produkter til overfladebehandling inde som ude. Vores udvalg er bredt og vi producerer også selv nogle af produkterne. Vi er nysgerrige på faget, og ingen af os er uddannet ’’farvehandler’’ men vi har mange års erfaring af forskellige kvaliteter, og det bruger vi som fundament for at drive decor farver (tidligere naturmaling). Selv med mange års erfaring og dannelse i kufferten, lærer vi stadig nye ting om faget.  

 

En del af vores filosofi bygger på de håndværksmæssige traditioner, som vi mener stadig har en plads i vores mere moderne samfund. Mange af de gamle tekniker og produkter kan sagtens implanteres i moderne byggeri. Det er gennemtestede metoder og produkter der har været anvendt i århundrede. Det er set med vores øjne kun et spørgsmål om vilje. De materialer vi bruger til at bygge vores huse med har oftest brug for at kunne ånde, det er med til at forlænge deres levetid og dermed huset samlede kvalitet. 

                                                                           

Med al det fokus der er på bæredygtighed og økologi i forskellige afskygninger, burde der være mere fokus på hvad det er vi maler vores vægge og lofter med. Det gælder både i hjemmet og på arbejdspladsen. Det er jo her vi opholder os meget af tiden, et sundt indeklima er som udgangspunkt vel noget de fleste af os efterstræber.

 

Vi står selv med fingrene nede i det hele, fra pigmenter, olie, bindemidler og til den færdige maling. De fleste af vores farver er håndlavede, og vi håndtoner alle vores egne produkter i butikkens værksted, mens folk venter eller tager et smut i torvehallerne i mellemtiden. 

 

Det er vigtigt at pointere, at der ikke findes vedligeholdelsesfrie overflader. Selv en rigtig grundig udført linoliemalings behandling skal vedligeholdes over tid. Men tommelfinger reglen er, at jo mere arbejde man ligger i det som grund, jo længere går der, før end det skal vedligeholdes. Et godt udført fundament er vigtig for den videre proces.

 

Økologisk maling findes ikke i vores optik, der findes bæredygtige, bio og naturbaseret overflade produkter. Men at kalde malingen for økologisk synes vi er misvisende selvom visse malinger indeholder økologisk produkter. Det vigtige for os er at produkterne er godt for dig, mig og miljøet generelt. 

 

Vi bestræber os på at udvikle og forhandle produkter, både til inde og ude, som er fuldt deklarerede. Vi tror på gennemsigtighed og at man både som professionel maler og som forbruger har ret til at vide præcis hvad specifikke produkter indeholder af kemi og fyldstoffer. Vi har også allergikere og sensitive mennesker som kunder. Det er ikke alle vi kan hjælpe, men vi gør en indsats for at se om vi kan finde en løsning på det specifikke problem.

 

Du kan læse mere om produkterne i her i vores webshop, eller du kan besøge vores butik ved Nørreport og torvehallerne og se hvad vi har at byde på . Vendergade 5, lige på hjørnet. 

 

Decor farver

 

Adresse

Vendersgade 5 

1363 København K

Telefon: 33 13 99 11

Åbningstider

Mandag - fredag kl.10 - 17.30

Lørdag kl.10 - 15

expand_less