Levering

Vi bestræber os på at levere varen inden for 5 arbejdes dage efter varerne er bestilt i vores webshop, der kan dog opstå travlhed, der kan forlænge leveringstiden. Større leveringer sker efter nærmere aftale.

Priser

Alle ordrer sendes med GLS eller postnord, Den endelige fragt fremgår ved betaling af indkøbskurv. 

Forbehold

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

30 dages fuld returret

 Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Tonede malinger og tapet tages ikke retur. Returfragt afholdes af kunden.

2 års reklamationsret

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare ombyttes, repareres eller refunderes varen.

Vi lover minimum 6 måneders holdbarhed på vores væg og loft malinger, hvis de er opbevaret korrekt (køligt & uden frost) og emballagen/låget ikke er brudt.

I intet tilfælde er decor farver ansvarlig for driftstab, tidstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab. Ovenstående begrænsning af vort ansvar gælder ikke, hvis vi har gjort os skyldig i grov uagtsomhed.

Det påhviler kunden og tjekke at de har fået den rigtige farve inden den bliver påført det pågældende emne/overflade.

Det gælder alle typer af vores malinger og olier. Decor farver påtager sig ikke noget ansvar hvis en forkert farve er blevet påført et emne/overflade. Kunden har ansvaret for at tjekke at farven er korrekt inden ibrugtagning. 

 

Decor farver er kun ansvarlig for at bytte en evt. forkert farve med en ny, eller at returnerer penge til kunden for den købte varer. Decor farver er heller ikke ansvarlig for evt. driftstab el. udgifter, der måtte opstå i forbindelse med påføring af en forkert farve eller maling.

 

Ej heller er decor farver ansvarlig for ukorrekt brug af de omtalte produkt, da der ligger tilgængelige brugsanvisninger på vores produkter online. 

expand_less