Filter By

Categories

Categories

Size

Size

Brand

Brand

Weight

Weight

  • 1kg - 4kg

Price

Price

  • 49.00 kr - 1,199.00 kr

Size

Size

Size

Size

Strørrelse

Strørrelse

Wall Paint

Decorfarver fører en række forskellige malinger til indendørs vægge og lofter. Fællesnævneren for produkterne er, at de alle er produceret ud fra bæredygtige principper med nøje omtanke for mennesker & miljø og samt levedygtigheden af det materiale, der arbejdes på. Vores væg og loft malinger indeholder ingen sundhedsskadelige stoffer, har ingen giftig afgasning og ingen af dem indeholder det meget omtalte allergifremkaldende konserveringsmiddel MI (methylisothiazolinone).
 
Decorfarver samarbejder med såvel danske som internationale leverandører af bæredygtige overfladeprodukter fx Verdello, Keim, & NHL og har derfor et stort og bredt sortiment af kvalitetsmalinger. Vores malinger har forskellige egenskaber og hvilken type, der er mest velegnet til netop dit formål, afhænger både af materialet, du skal arbejde på, (er det fx rå, indvendige kældermure, malede flader i stuen eller nyspartlede vægge) samt hvilken finish, du ønsker. Du kan læse mere om malingernes egenskaber under de respektive produkter.
 
Vores mest populære væg- og loftmaling, er vores egen Naturmaling, som bliver produceret i Danmark. Den fremstilles uden brug af plaststoffer, problematiske blødgøringsmidler, skadelige opløsningsmidler & allergifremkaldende konserveringsmidler. Malingen er fuldt deklareret, diffusionsåben og testet for afgasning på Dansk Teknologisk Institut.

NaturmalingVerdello
Pure_&_OriginalBivokslasur
St.Astier_NHL_kalkmalingKeim_silkatmaling
Limfarve

Wall Paint

There are 869 products.

Showing 1-24 of 869 item(s)

Active filters