Marrakech - Sundew

Marrakech - Sundew

959,20 kr.

Marrakech - Kalkmaling

Pure & Original

Mængde
Antal

 

Vi bestræber os på at levere inden for 3-6 hverdage. OBS! på tapeter er der 7-14 dages levering.

 

Vi har 30 dages returret. Tonet maling og tapeter tages ikke retur. Køber står selv for returfragt.

Der kan være stor forskel på, hvordan en farve repræsenteres på en skærm og hvordan den opleves i virkeligheden. Det er vigtigt at huske på, når du vælger farve.

Marrakech kalkmaling fra Pure & Original er en 100 % naturlig mineralsk maling, der består af brændt kalk og naturlige pigmenter. Den fås i mere end 100 smukke farver.

Fysiske farvekort kan købes her

Marrakechkalkmaling er en effekt maling, som egner sig til udsmykning af enkelte vægge i boligen, hvor man ønsker et markant og eksklusivt udtryk.

Malingen kan påføres på flere måder og udtrykket vil variere afhængigt af den valgte teknik. Fladen vil fremstå rå og changerende. Den kan anvendes på alle mineralske overflader som fx gips og puds.

For inspiration klik her

Påføring

Kalkmalingen kan påføres med rulle, pensel, svamp eller spartel. Rør malingen godt. Fortynding er ikke nødvendig. Fugt eventuelt væggen let inden påføring. Påfør malingen i et fyldigt lag med bred pensel i naturhår, spartel eller begge dele. Påfør malingen i ujævne eller uregelmæssige strøg. Husk at arbejde vådt i vådt og gør en flade færdig af gangen. Lad malingen tørre som den er 7-8 timer inden videre behandlingeller15-20 min, indtil dele af malingen tørrer lysere op, hvorefter overfladen glattes blødt med en flad spartel. Sidste model vil give et mindre kontrastfuldt udtryk, når man viderebehandler.OBS! Beskyt hud og øjne under arbejdet. Kalk er basisk og virker derfor ætsende.

For arbejdsbeskrivelse klik her

Forbehandling

Overfladen skal være rå, ren og fri for støv, fedt og smuds inden behandling. Overfladen skal være mineralsk.

Efterbehandling

Efter 7-8  timerkan overfladen slibes med korn 400 for at få en mere blød overflade. Man kan også arbejde væggen over med en flad spartel med let tryk i for at give den mere karakter og en glittet effekt.

Slutbehandling

Overfladen kan behandles med kalksæbe for at få en mere smudsafvisende overflade. Overfladen skal tørre in. 7-10 dage inden denne behandling.

Rækkeevne

5-7 m2/liter.

Tørretid

7-8 timer.

Rengøring

Rens redskaber i vand umiddelbart efter brug.

Holdbarhed

Ca. 6-12 mdr. i lufttæt emballage i frostfri omgivelser.

Sikkerhed

Bær beskyttelsesbriller og handsker under arbejdet. Kalk er basisk, og dermed ætsende, derfor skal øjne og hud beskyttes under arbejdet. Hvis du får det på huden, skyl straks efter med vand.

Malkode

00-4.

Produktet indeholder ikke MI eller VOC.

00211
100 Varer

Produktinformation

Strørrelse

Specifikke referencer

Download

Teknisk Data: Marrakech

Download (445.69KB)

Du vil eventuelt også synes om

expand_less